immopoint
immopoint
immopoint

Zorgeloos investeren in Gloriëtte

Overweeg je te investeren in vastgoed?
Ontdek dan de ongeëvenaarde voordelen van residentie Gloriëtte. Hier komen een correct rendement en inspirerend wonen samen: deze prachtige appartementen bevinden zich niet alleen op een strategisch sterke locatie, maar bieden eveneens hoogwaardig wooncomfort en een aantrekkelijke architectuur aan. 

Residentie Gloriëtte belooft dus een duurzame vastgoedbelegging in het groene hart van Kortrijk, en dat tegen betaalbare instapprijzen.

image-text

Een bijzondere woonervaring

In de zoektocht naar een dak boven hun hoofd, verlangen huurders naar een bijzondere woonervaring. Die vinden ze bij residentie Gloriëtte.

Vergeet het traditionele appartement met een paar vierkante meters aan terras; hier bieden we de bewoners een privé daktuin van maar liefst 500 m2. Meer nog: dankzij de historische Engelse tuin, het weelderig groen en de gezellige buurtpleinen, streven we ernaar een unieke leefomgeving te realiseren. Dit sluit naadloos aan bij de missie van Compagnie Het Zoute, waarbij we niet alleen aandacht besteden aan wooncomfort binnen de woning, maar ook daarbuiten. Zo spelen we in op de behoeften van onze snel veranderende samenleving en wordt de keuze voor ons project boven een ‘klassiek’ alternatief voor huurders des te aantrekkelijker.

image-text

Uitzonderlijk meerwaardepotentieel

Tot enkele jaren geleden lag de historische Engelse landschapstuin verscholen achter het voormalige ziekenhuis ‘AZ Groeningen’.

Dankzij het masterplan ‘LOOF’ – opgemaakt door het ontwerpbureau voor stedenbouw en landschapsarchitectuur ‘West 8’, met kantoren in Brussel, Rotterdam en New York – transformeert deze plek binnenkort tot dé nieuwe groene hotspot van Kortrijk. Naast de- residenties Park Nolf en Gloriëtte zal dit stadsproject 4 deelzones omvatten, waaronder mixed-use gebouwen met horeca, retail en kantoren. De totale oppervlakte van deze ontwikkeling zal ca. 28.000 m2 beslaan.

LOOF wordt zodoende een veelzijdige site waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken. Én waar nu instappen de onmiskenbare boodschap is: de buurt staat namelijk op het punt om te ‘boomen’.

text-image
text-image
01
02
03
04
05
06
07
1 7
quote icon

LOOF wordt dé nieuwe groene hotspot van Kortrijk. Naast de residenties Park Nolf en Gloriëtte zal dit stadsproject 4 deelzones omvatten, waaronder mixed-use gebouwen met horeca, retail en kantoren.

Meer informatie aanvragen

Ontdek de voordelen van te investeren in dit project, vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.